Studentenvoetbal Leeuwarden

Lukt het je niet om een heel elftal te vormen maar wil je wel graag voetballen? Dan is dit je kans! Vorm een team en meld je aan voor de leukste 7v7 voetbalcompetitie in Leeuwarden!

Sportpark Kalverdijkje

Op dit sportpark vestigt zich de vereniging V.V. Nicator. Het sportpark heeft goed onderhouden grasvelden met tribune. Naast een prachtige accommodatie hebben ze ook een groot en gezellig clubhuis!

7v7 Studentenvoetbal Leeuwarden

Voetbal op een doordeweekse avond een wedstrijd met daarna de welverdiende de derde helft voor een welverdiend frisje, biertje of een heerlijke bitterbal. De perfecte combi zou je zeggen! Beginnend of ervarende voetballer? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat jij in de juiste 7×7 voetbalcompetitie wordt geplaatst.

Trainingen, verre uitwedstrijden, vroege tijden en voetballen met een heel elftal met vaak spelers tekort is verleden tijd! Bij Ballie speel je in een kleiner team. Een keer spelers tekort? Geen probleem, vraag gerust een collega of vriend(in). Kan dan alsnog niemand? Dan gaan wij ons best doen om spelers te regelen zodat je alsnog kunt voetballen!

Wat is Ballie?

Bij BALLIE voetbal je 1 keer in de week een wedstrijd op een doordeweekse avond zonder enige verplichtingen. Oké, bijna zonder verplichtingen… Het enige wat je moet bedenken is een teamnaam & de rest regelen wij: scheidsrechters, coördinatoren, kleedkamers, veldbezetting, derde helft en nog véél meer.

e kunt zelf een team vormen, en dus ook de hoeveelheid spelers in een team bepalen, hoe meer hoe beter & goedkoper het voor je wordt. Je betaalt per team, en niet per deelnemer. Gemiddeld zitten er 10 tot 15 spelers in een team en betaalt elke speler ongeveer €4,- per keer. Op jaarbasis is dit zelfs goedkoper als deelname aan een vereniging.

HEB JE VRAGEN?