Vrienden- en studentencompetitie

Wij kennen het. Druk met studie, werk en uitgaan waardoor je geen tijd meer hebt om te voetballen. Daarom organiseren wij voor Vrienden en Studenten verschillende laagdrempelige voetbalcompetities op doordeweekse avonden in kleine teams!

Locaties

Groningen

Groningen is de thuishaven van Ballie. In 2019 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Groningen en sinds dien ook nooit meer gestopt. Inmiddels is Ballie een begrip in Groningen.

Nijmegen

Nijmegen is een prachtige stad en daarnaast de tweede locatie van Ballie. In 2021 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Nijmegen en sinds dien ook nooit meer gestopt.

LEEUWARDEN

Ljouwert, wy binne der klear foar. Nu jij nog! Ook zo’n zin om een balletje te trappen? Doe dan mee aan de competitie in Leeuwaden en ontdek het unieke concept!

Vrienden- en studenten voetbalcompetitie

Voetbal op een doordeweekse avond een wedstrijd met daarna de welverdiende de derde helft voor een welverdiend frisje, biertje of een heerlijke bitterbal. De perfecte combi zou je zeggen! Beginnend of ervarende voetballer? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat jij in de juiste Vrienden- en Studentencompetitie wordt geplaatst. Trainingen, verre uitwedstrijden, vroege tijden en voetballen met een heel elftal met vaak spelers tekort is verleden tijd! Bij Ballie speel je in een kleiner team.

Een keer spelers tekort? Geen probleem, vraag gerust een collega of vriend(in). Kan dan alsnog niemand? Dan gaan wij ons best doen om spelers te regelen zodat je alsnog kunt voetballen!