Voetbalcompetitie voor Vrienden en Studenten

Wij kennen het. Druk met studie, werk en uitgaan waardoor je geen tijd meer hebt om te voetballen. Daarom organiseren wij voor Vrienden en Studenten verschillende laagdrempelige voetbalcompetities op doordeweekse avonden in kleine teams!

Locaties in Nederland

Binnenkort meer

Groningen

Groningen is de thuishaven van Ballie. In 2019 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Groningen en sinds dien ook nooit meer gestopt. Inmiddels is Ballie een begrip in Groningen.

Nijmegen

Nijmegen is een prachtige stad en daarnaast de tweede locatie van Ballie. In 2021 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Nijmegen en sinds dien ook nooit meer gestopt!

Binnenkort meer

Vrienden- en Studenten voetbalcompetitie

Voetbal op een doordeweekse avond een wedstrijd met daarna de welverdiende de derde helft voor een welverdiend frisje, biertje of een heerlijke bitterbal. De perfecte combi zou je zeggen! Beginnend of ervarende voetballer? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat jij in de juiste Vrienden- en Studentencompetitie wordt geplaatst. Trainingen, verre uitwedstrijden, vroege tijden en voetballen met een heel elftal met vaak spelers tekort is verleden tijd! Bij Ballie speel je in een kleiner team.

Een keer spelers tekort? Geen probleem, vraag gerust een collega of vriend(in). Kan dan alsnog niemand? Dan gaan wij ons best doen om spelers te regelen zodat je alsnog kunt voetballen!

WAT IS BALLIE?

Wil je voetballen maar heb je het ook zó druk waardoor je geen lid kan zijn bij een amateurvereniging? Of heb je te weinig spelers voor een heel elftal? Dan bieden wij de oplossing voor jouw en je vrienden!

Ballie is een voetbalcompetitie voor Vrienden & Studenten op doordeweekse avonden. Wij bieden dé oplossing voor studenten, vrienden en voetballiefhebbers die geen tijd hebben voor verplichtingen zoals trainingen en wedstrijden in het weekend. In plaats hier van bieden wij Vriendenvoetbal en Studentenvoetbal op doordeweekse avonden aan zonder verplichtingen en langlopende lidmaatschappen.

Het voetballen op doordeweekse avonden is een leuke manier om je studiegenoten of vrienden weer te zien maar ook zeer laagdrempelig. Wij bieden verschillende voetbalvarianten aan zoals 6 tegen 6- maar ook 7 tegen 7 voetbal. Geen zin in vrijwilligerswerk? Geen zorgen, wij regelen alles, echt alles!

ONZE COMPETITIES

Studenten & vrienden

Geen zin in al die verplichtingen en wedstrijden in het weekend met je vrienden en/of studiegenoten? Dan is de vrienden- en studenten voetbalcompetitie is ideaal voor jullie!

Vrouwen

Vrouwenvoetbal, het wordt steeds populairder. En begrijpelijk! Doe mee met je vriendinnen, studiegenoten en/of collega’s en wie weet word jij de nieuwe Lieke Martens!

Voetbalcompetitie

Bedrijven

Je medewerkers in beweging brengen of de teamspirit verbeteren? Vorm een team samen en doe mee aan de bedrijvencompetitie. Niet alleen handig om fit te blijven maar ook voor het netwerk!