Nijmegen - S.V. Nijmegen

Vrienden- En studentencompetitie

Nijmegen - S.V. Nijmegen

Vrienden- En studentenVOETBAL

Je speelt elke week een wedstrijd op een doordeweekse avond die je zelf uit kan kiezen! Daarnaast bieden wij 7 tegen 7 voetbal aan. Ideaal voor als je geen 11 personen op de been kan krijgen! De eerste wedstrijd(en) start om 19:00.

7 tegen 7 voetbalcompetitie

BALLIE IS HET NIEUWE VOETBAL

Nijmegen is een van dé studentensteden van Nederland. Wil je ook graag voetballen maar heb je geen tijd in het weekend of geen zin in al die andere verplichtingen? Doe mee aan de 7v7 voetbalcompetitie in Nijmegen bij S.V. Nijmegen! Speel op een doordeweekse avond  7 tegen 7 voetbal. Deze vorm van voetbal is ideaal voor een team die geen 11 man op de been kan krijgen.

LOCATIE S.V. Nijmegen

Hier vestigt zich de club S.V. Nijmegen, een club met veel historie en een van de oudste clubs van Nijmegen. Dit is dé plek waar jij je snel gaat thuisvoelen en een leuke tijd zal beleven. Het sportpark is telt 1 nieuw kunstgrasveld, 1 grasveld, een gezellig clubhuis en het is zelfs maar 10 minuten vanaf het centrum fietsen, na een stevige derde helft waarschijnlijk iets langer…

ONZE COMPETITIES

Studenten & vrienden

Geen zin in al die verplichtingen en wedstrijden in het weekend met je vrienden en/of studiegenoten? Dan is de vrienden- en studenten voetbalcompetitie is ideaal voor jullie!

Vrouwen

Vrouwenvoetbal, het wordt steeds populairder. En begrijpelijk! Doe mee met je vriendinnen, studiegenoten en/of collega’s en wie weet word jij de nieuwe Lieke Martens!

Voetbalcompetitie

Bedrijven

Je medewerkers in beweging brengen of de teamspirit verbeteren? Vorm een team samen en doe mee aan de bedrijvencompetitie. Niet alleen handig om fit te blijven maar ook voor het netwerk!