Groningen - Stadspark

Vrienden- En studentencompetitie

Groningen - Stadspark

Vrienden- En studentenVOETBAL

Je speelt elke week een wedstrijd op een doordeweekse avond die je zelf uit kan kiezen! Daarnaast bieden wij verschillende varianten aan zoals: 6 tegen 6- en 7 tegen 7 voetbal en speel je op een half veld. De eerste wedstrijd(en) start om 19:00.

6 tegen 6- & 7 tegen 7 voetbalcompetitie

BALLIE IS HET NIEUWE VOETBAL

Groningen is de thuishaven van Ballie. In 2019 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Groningen en sinds dien ook nooit meer gestopt. Inmiddels is Ballie een begrip aan het worden in Groningen! Wil je ook graag voetballen maar heb je geen tijd in het weekend of geen zin in al die andere verplichtingen? Doe mee aan de Vrienden & Studenten voetbalcompetitie van Groningen bij Velocitas 1897! Speel op een doordeweekse avond 6v6 of 7v7 voetbal. Deze vorm van voetbal is ideaal voor een team die geen 11 man op de been kan krijgen.

LOCATIE GRONINGEN

Sportpark Stadspark. Hier vestigt zich de club Velocitas 1897, een club met veel historie en een van de oudste clubs van Nederland. Dit is dé plek waar jij je snel gaat thuisvoelen en een leuke tijd zal beleven. Het sportpark is telt 3 nieuwe kunstgrasvelden, een gerenoveerd clubhuis en het is zelfs maar 5 minuten vanaf het centrum fietsen, na een stevige derde helft waarschijnlijk iets langer… Daarnaast is dit dé club die als eerste de KNVB beker heeft gewonnen in het hoge noorden!

ONZE COMPETITIES

Studenten & vrienden

Geen zin in al die verplichtingen en wedstrijden in het weekend met je vrienden en/of studiegenoten? Dan is de vrienden- en studenten voetbalcompetitie is ideaal voor jullie!

Vrouwen

Vrouwenvoetbal, het wordt steeds populairder. En begrijpelijk! Doe mee met je vriendinnen, studiegenoten en/of collega’s en wie weet word jij de nieuwe Lieke Martens!

Voetbalcompetitie

Bedrijven

Je medewerkers in beweging brengen of de teamspirit verbeteren? Vorm een team samen en doe mee aan de bedrijvencompetitie. Niet alleen handig om fit te blijven maar ook voor het netwerk!