Groningen - COENDERSBORG

Vrienden- En studentencompetitie

Groningen - COENDERSBORG

Vrienden- En studentenVOETBAL

Je speelt elke week een wedstrijd op de woensdagavond! De wedstrijden die hier gespeeld worden zijn 7 tegen 7 op kunstgras. De eerste wedstrijd(en) starten om 19:00. 

7 tegen 7 voetbalcompetitie

BALLIE IS HET NIEUWE VOETBAL

Groningen is de thuishaven van Ballie. In 2019 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Groningen en sinds dien ook nooit meer gestopt. Inmiddels is Ballie een begrip aan het worden in Groningen! Wil je ook graag voetballen maar heb je geen tijd in het weekend of geen zin in al die andere verplichtingen? Doe mee aan de Vrienden & Studenten voetbalcompetitie van Groningen bij Amicitia VMC! Speel op een doordeweekse avond 6v6 of 7v7 voetbal. Deze vorm van voetbal is ideaal voor een team die geen 11 man op de been kan krijgen.

LOCATIE AMICITIA VMC

Sportpark Coendersborg. Hier vestigt zich de club Amicitia VMC, een club met veel historie. Dit is dé plek waar jij je snel gaat thuisvoelen en een leuke tijd zal beleven. Het sportpark is telt 4 (kunst)grasvelden, een gezellig clubhuis en het is zelfs maar 10 minuten vanaf het centrum fietsen, na een stevige derde helft waarschijnlijk iets langer…

ONZE COMPETITIES

Studenten & vrienden

Geen zin in al die verplichtingen en wedstrijden in het weekend met je vrienden en/of studiegenoten? Dan is de vrienden- en studenten voetbalcompetitie is ideaal voor jullie!

Vrouwen

Vrouwenvoetbal, het wordt steeds populairder. En begrijpelijk! Doe mee met je vriendinnen, studiegenoten en/of collega’s en wie weet word jij de nieuwe Lieke Martens!

Voetbalcompetitie

Bedrijven

Je medewerkers in beweging brengen of de teamspirit verbeteren? Vorm een team samen en doe mee aan de bedrijvencompetitie. Niet alleen handig om fit te blijven maar ook voor het netwerk!