Wat is BALLIE?

BALLIE organiseert laagdrempelige 6-tegen-6 & 7-tegen-7 voetbalcompetities voor studenten en vrienden. Wij bieden een alternatief aan voor de doelgroep die geen tijd/zin heeft om bij een vereniging te voetballen tóch te kunnen voetballen. Je voetbalt 1 keer per week op een vaste avond zonder enige verplichtingen. Het enige wat een team moet doen is het bedenken van een teamnaam, de rest regelen wij. Ballie biedt het gehele jaar verschillende competities aan zonder langlopende lidmaatschappen waardoor het deelnemen laagdrempelig & vrijblijvend is.

Stap 1.

Vorm een team met leuke en gezellige spelers.

Stap 2.

Bedenk een goede en leuke teamnaam.

Stap 3.

Meld je team op tijd aan want vol = vol!

Stap 4.

That’s it! Binnen 24 uur ontvang je een bevestiging.

Waarom voetballen?

Bij BALLIE voetbal je 1 keer in de week een wedstrijd op een doordeweekse avond zonder enige verplichtingen. Oké, bijna zonder verplichtingen… Het enige wat je moet bedenken is een teamnaam & de rest regelen wij: scheidsrechters, coördinatoren, kleedkamers, veldbezetting, derde helft, eindfeest en nog véél meer.

Hoeveel kost het?

Je kunt zelf een team vormen, en dus ook de hoeveelheid spelers in een team bepalen, hoe meer hoe beter & goedkoper het voor je wordt. Je betaalt per team, en niet per deelnemer. Gemiddeld zitten er 10 tot 15 spelers in een team en betaalt elke speler ongeveer €4,- per keer. Op jaarbasis is dit zelfs goedkoper als deelname aan een vereniging.

Klein stukje geschiedenis

Wij zagen veel voetballers stoppen vanwege de drukte: studie, uitgaan, werk en de vele verplichtingen waarmee je te maken hebt bij het lid zijn van een voetbalvereniging.

Daarom zijn wij in 2019 begonnen met het organiseren van laagdrempelige, betaalbare en gezellige voetbalcompetities in Groningen op doordeweekse avonden. Wekelijks nemen er al meer dan 500+ deel aan onze competities. 

Momenteel organiseren wij ook in Nijmegen & Leeuwarden de doordeweekse voetbalcompetities en zullen er nog veel meer volgen. Wil je ook 7-tegen-7 voetballen bij jou in de buurt? Laat het ons weten!

0 +
Meer dan 1500+ wedstrijden georganiseerd.
0 +
Jaarlijks meer dan 2500+ vaste deelnemers.
0 +
Meer dan 400+ teams deelgenomen.