Voetbal op een ander Niveau

Ballie is een voetbalcompetitie voor studenten en vrienden. Wij bieden de oplossing voor studenten, vrienden en voetballiefhebbers die geen tijd hebben voor verplichtingen zoals trainingen en wedstrijden in het weekend. Ballie biedt het gehele jaar verschillende competities aan zonder langlopende lidmaatschappen. Ook bieden wij verschillende soorten wedstrijdvarianten aan als 6 tegen 6 en 7 tegen 7. Meld een team aan en speel elke week een wedstrijd op een door jullie gekozen avond. Een keer spelers tekort? Geen probleem! Wij regelen reservespelers.

Waarom voetballen bij ballie?

Bij Ballie voetbal je 1 keer in de week een wedstrijd op een doordeweekse avond zonder enige verplichtingen. Dit betekent dat het enige wat jij moet regelen is het aanmelden van een team bij Ballie en het bedenken van een goede teamnaam. Wij regelen de rest zoals veldbezetting, scheidsrechters, drinken in pauze, verzorging tijdens blessures, eigen account op de website, eindbuffet, prijsuitreiking en vervangende spelers. Je hebt geen verplichtingen (en dus geen trainingen).

Een competitie zonder verplichtingen

Het idee is ontstaan doordat veel voetballiefhebbers te vroeg stoppen met voetballen wegens tijdnood. Ze hebben het druk met werk, studie, familie en vrienden. Hierdoor hebben veel voetballiefhebbers geen tijd om 3 keer in de week te voetballen met allerlei verplichtingen als scheidsrechters, kantinediensten, spelers en leiders verzamelen, materiaal bijhouden en alle andere vrijwilligerswerk. Om deze reden zijn wij in 2019 begonnen met het unieke concept van Ballie.