Previous
Next

Voetbalcompetitie in Groningen

Zin om deze winter te voetballen? Meld je dan nu aan voor dé 6 tegen 6 of 7 tegen 7 wintercompetitie van Groningen. Ballie biedt voetbalcompetities aan zonder enige verplichtingen.

6 tegen 6

7 tegen 7

Vrouwen

Wat is Ballie?

Ballie is een voetbalcompetitie voor studenten, vrienden en bedrijven zonder verplichtingen. Wij bieden de oplossing voor studenten, vrienden en voetballiefhebbers die geen tijd hebben voor verplichtingen zoals trainingen en wedstrijden in het weekend. 

Ballie biedt het gehele jaar verschillende competities aan zonder langlopende lidmaatschappen. Ook bieden wij verschillende soorten wedstrijdvarianten aan als 6 tegen 6 en 7 tegen 7. Meld een team aan en speel elke week een wedstrijd op een door jullie gekozen avond. Een keer spelers tekort? Geen probleem! Wij regelen reservespelers.

Reviews

“Ontzettend leuke competitie! Georganiseerd bij een mooie club. Elke week was het top geregeld met een eigen kleedkamer, ranja in de rust en een gezellig volle kantine aan het einde van de avond. Vooral ook leuk om tegen verschillende leeftijden te spelen. Zeker een aanrader.” 

Lars

4.5/5

“De voetbalcompetitie is goed georganiseerd en goede sfeer na de wedstrijden. Ondanks de restricties van COVID 19 is er een geslaagd toernooi van gemaakt. “


Richard

5/5