6 tegen 6 voetbalcompetitie

Wij weten hoe lastig het is om een compleet elftal te vormen en soms zelfs een zevental. Daarom organiseren wij 6v6 voetbalcompetities! Zin om te voetballen met je vrienden of collega’s zonder dat je vast zit aan verplichtingen? Meld je dan nu aan voor dé 6 tegen 6 voetbalcompetitie. 

6v6 voetbal locaties

Groningen

Groningen is de thuishaven van Ballie. In 2019 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Groningen en sinds dien ook nooit meer gestopt. Inmiddels is Ballie een begrip in Groningen.

Sportpark COENDERSBORG

Op sportpark Coendersborg bevindt zich Amicitia VMC. Een prachtige club met veel historie, een mooi & schoon sportpark en een gezellig clubhuis met buitenterras!

Sportpark DE PARREL

Op sportpark De Parrel bevindt zich Amicitia VMC. Een prachtige club met veel historie, een mooi & schoon sportpark en een gezellig clubhuis met buitenterras!

6 tegen 6 voetbalcompetitie

Voetbal op een doordeweekse avond een wedstrijd met daarna de welverdiende de derde helft voor een welverdiend frisje, biertje of een heerlijke bitterbal. De perfecte combi zou je zeggen! Beginnend of ervarende voetballer? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat jij in de juiste 6 tegen 6 voetbalcompetitie wordt geplaatst.

Trainingen, verre uitwedstrijden, vroege tijden en voetballen met een heel elftal met vaak spelers tekort is verleden tijd! Bij Ballie speel je in een kleiner team. Een keer spelers tekort? Geen probleem, vraag gerust een collega of vriend(in). Kan dan alsnog niemand? Dan gaan wij ons best doen om spelers te regelen zodat je alsnog kunt voetballen!