Voetbalcompetitie voor Bedrijven

In het weekend geen tijd of zin om te voetballen maar het wel graag willen? Het kan bij Ballie! Meld je dan aan voor een van onze bedrijfsvoetbalcompetities!

Locaties in Nederland

Binnenkort meer

Groningen

Groningen is de thuishaven van Ballie. In 2019 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Groningen en sinds dien ook nooit meer gestopt. Inmiddels is Ballie een begrip in Groningen.

Binnenkort meer

Bedrijfsvoetbal in Nederland

Bedrijvenvoetbal is een goede manier om je medewerkers in beweging te brengen, maar ook om je netwerk te vergroten. Daarom organiseren wij voor Bedrijven verschillende laagdrempelige bedrijfscompetities op doordeweekse avonden!

Bedrijfsvoetbal, het wordt steeds populairder. Deze competities worden op doordeweekse avonden georganiseerd en uiteraard zonder verplichtingen. Bepaal zelf op welke avond je wilt spelen, op welk tijdstip en op welke locatie! De rest regelen wij. Denk aan scheidsrechters, drinken in de rust en nog veel meer. Als bedrijf en werkende ben je natuurlijk druk en kan het voorkomen dat je een keer geen tijd of zin hebt. Geen zorgen, vraag gerust een andere collega, vriend of vriendin! Mocht dat niet lukken dan doen wij zelfs ons best om dan reservespelers te regelen voor je team zodat je toch nog punten kan pakken!

WAT IS BALLIE?

Wil je als bedrijf je medewerkers in beweging brengen zonder dat je er naar om moet kijken? Of wil je juist het netwerk vergroten? Dan bieden wij de oplossing voor jouw en je collega’s of bedrijf!

Ballie is een voetbalcompetitie voor Bedrijven op doordeweekse avonden. Wij bieden dé oplossing voor bedrijven en/of collega’s die geen tijd hebben voor verplichtingen zoals trainingen en wedstrijden in het weekend. In plaats hier van bieden wij Bedrijfsvoetbal op doordeweekse avonden aan zonder verplichtingen en langlopende lidmaatschappen.

Het voetballen op doordeweekse avonden is een zeer laagdrempelig, leuke manier om je collega’s te zien op een sportieve wijze. Wij bieden verschillende voetbalvarianten aan zoals 6 tegen 6- maar ook 7 tegen 7 voetbal. Geen zin in werk achteraf? Geen zorgen, wij regelen alles, echt alles!

ONZE COMPETITIES

Studenten & vrienden

Geen zin in al die verplichtingen en wedstrijden in het weekend met je vrienden en/of studiegenoten? Dan is de vrienden- en studenten voetbalcompetitie is ideaal voor jullie!

Vrouwen

Vrouwenvoetbal, het wordt steeds populairder. En begrijpelijk! Doe mee met je vriendinnen, studiegenoten en/of collega’s en wie weet word jij de nieuwe Lieke Martens!

Voetbalcompetitie

Bedrijven

Je medewerkers in beweging brengen of de teamspirit verbeteren? Vorm een team samen en doe mee aan de bedrijvencompetitie. Niet alleen handig om fit te blijven maar ook voor het netwerk!