Voetbalcompetitie voor bedrijven

In het weekend geen tijd of zin om te voetballen maar het wel graag willen? Het kan bij Ballie! Meld je dan aan voor een van onze bedrijfsvoetbalcompetities!

Locaties

Groningen

Groningen is de thuishaven van Ballie. In 2019 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Groningen en sinds dien ook nooit meer gestopt. Inmiddels is Ballie een begrip in Groningen.

Nijmegen

Nijmegen is een prachtige stad en daarnaast de tweede locatie van Ballie. In 2021 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Nijmegen en sinds dien ook nooit meer gestopt.

LEEUWARDEN

Ljouwert, wy binne der klear foar. Nu jij nog! Ook zo’n zin om een balletje te trappen? Doe dan mee aan de competitie in Leeuwaden en ontdek het unieke concept!

7v7 bedijvenvoetbal

Bedrijvenvoetbal is een goede manier om je medewerkers in beweging te brengen, maar ook om je netwerk te vergroten. Daarom organiseren wij voor Bedrijven verschillende laagdrempelige bedrijfscompetities op doordeweekse avonden!

Deze competities worden op doordeweekse avonden georganiseerd en uiteraard zonder verplichtingen. Bepaal zelf op welke avond je wilt spelen, op welk tijdstip en op welke locatie! De rest regelen wij. Als bedrijf en werkende ben je natuurlijk druk en kan het voorkomen dat je een keer geen tijd of zin hebt. Geen zorgen, vraag gerust een andere collega, vriend of vriendin! Mocht dat niet lukken dan doen wij zelfs ons best om dan reservespelers te regelen voor je team zodat je toch nog punten kan pakken!