Nijmegen

Bedrijfsvoetbal in Nijmegen

Lukt het je niet om een heel elftal te vormen maar wil je wel graag voetballen? Dan is dit je kans! Vorm een team en meld je aan voor de leukste 7v7 bedrijven voetbalcompetitie in Nijmegen!

Bedrijfsvoetbal in Nijmegen

Sportpark
S.V. Nijmegen

Het sportpark van S.V. Nijmegen is een van de mooiste locaties om te voetballen. Daarnaast telt deze club 1 gloednieuw kunstgrasveld en 1 prachtig grasveld.

SPORTPARK AMICITIA VMC

Op sportpark Coendersborg bevindt zich Amicitia VMC. Een prachtige club met veel historie, een mooi & schoon sportpark en een gezellig clubhuis met buitenterras!

Sportpark DE PARREL

Op sportpark De Parrel bevindt zich Amicitia VMC. Een prachtige club met veel historie, een mooi & schoon sportpark en een gezellig clubhuis met buitenterras!

Nijmegen

7v7 Bedrijvenvoetbal

Voetbal op een doordeweekse avond een wedstrijd met daarna de welverdiende de derde helft voor een welverdiend frisje, biertje of een heerlijke bitterbal. De perfecte combi zou je zeggen! Beginnend of ervarende voetballer? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat jij in de juiste 7×7 voetbalcompetitie wordt geplaatst.

Trainingen, verre uitwedstrijden, vroege tijden en voetballen met een heel elftal met vaak spelers tekort is verleden tijd! Bij Ballie speel je in een kleiner team. Een keer spelers tekort? Geen probleem, vraag gerust een collega of vriend(in). Kan dan alsnog niemand? Dan gaan wij ons best doen om spelers te regelen zodat je alsnog kunt voetballen!