Nijmegen

7 tegen 7 voetbal in Nijmegen

Zin om deze zomer te voetballen? Meld je dan nu aan voor dé 7 tegen 7 zomercompetitie van Nijmegen. Ballie biedt voetbalcompetities aan zonder enige verplichtingen.

7 tegen 7 locaties in Nijmegen

Sportpark S.V. NIJMEGEN

Het sportpark van S.V. Nijmegen is een van de mooiste locaties om te voetballen. Nog geen 10 minuten van het centrum. Daarnaast telt deze club 1 gloednieuw kunstgrasveld en 1 prachtig grasveld.

Sportpark COENDERSBORG

Op sportpark Coendersborg bevindt zich Amicitia VMC. Een prachtige club met veel historie, een mooi & schoon sportpark en een gezellig clubhuis met buitenterras!

Sportpark het Noorden

Sportpark Stadspark is een van de mooiste locaties om te voetballen. Omringd het Stadspark, 5 minuten van het centrum en ook nog eens op het beste kunstgrasveld wat er bestaat!

7v7 voetbal in Nijmegen

Voetballen maar geen zin in al die verplichtingen en/of geen spelers genoeg voor een heel elftal? Dan zit je bij Ballie op het goede adres. Vorm een team (of meld je individueel aan), bedenk een teamnaam, kies een avond wanneer je wilt voetballen en klaar is kees, je doet mee aan de 7v7 voetbalcompetitie in Nijmegen. Wij regelen de rest.

ONZE COMPETITIES

Studenten & vrienden

Geen zin in al die verplichtingen en wedstrijden in het weekend met je vrienden en/of studiegenoten? Dan is de vrienden- en studenten voetbalcompetitie is ideaal voor jullie!

Vrouwen

Vrouwenvoetbal, het wordt steeds populairder. En begrijpelijk! Doe mee met je vriendinnen, studiegenoten en/of collega’s en wie weet word jij de nieuwe Lieke Martens!

Voetbalcompetitie

Bedrijven

Je medewerkers in beweging brengen of de teamspirit verbeteren? Vorm een team samen en doe mee aan de bedrijvencompetitie. Niet alleen handig om fit te blijven maar ook voor het netwerk!