6 tegen 6 voetbalcompetitie

Zin om dit najaar te voetballen? Meld je dan nu aan voor dé 6 tegen 6 najaarscompetitie van Groningen. Ballie biedt voetbalcompetities aan zonder enige verplichtingen.

Locaties in Nederland

Binnenkort meer

Groningen

Groningen is de thuishaven van Ballie. In 2019 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbalcompetities in Groningen en sinds dien ook nooit meer gestopt. Inmiddels is Ballie een begrip in Groningen.

Binnenkort meer

6 tegen 6 voetbalcompetitie

Voetbal op een doordeweekse avond een wedstrijd met daarna de welverdiende de derde helft voor een welverdiend frisje, biertje of een heerlijke bitterbal. De perfecte combi zou je zeggen! Beginnend of ervarende voetballer? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat jij in de juiste 6 tegen 6 voetbalcompetitie wordt geplaatst.

Trainingen, verre uitwedstrijden, vroege tijden en voetballen met een heel elftal met vaak spelers tekort is verleden tijd! Bij Ballie speel je in een kleiner team. Een keer spelers tekort? Geen probleem, vraag gerust een collega of vriend(in). Kan dan alsnog niemand? Dan gaan wij ons best doen om spelers te regelen zodat je alsnog kunt voetballen!

WAT IS BALLIE?

Wil je voetballen maar heb je het ook zó druk waardoor je geen lid kan zijn bij een amateurvereniging? Of heb je te weinig spelers voor een heel elftal? Wij bieden dé oplossing voor studenten, vrienden en bedrijven!

Ballie organiseert 6 tegen 6 voetbal voetbalcompetities op doordeweekse avonden. Wij bieden dé oplossing voor studenten, vrienden en bedrijven die geen tijd hebben voor verplichtingen zoals trainingen en wedstrijden in het weekend. In plaats hier van bieden wij 6 tegen 6 voetbalcompetities op doordeweekse avonden aan zonder verplichtingen en langlopende lidmaatschappen.

Het voetballen op doordeweekse avonden in een klein team is een zeer laagdrempelig en een leuke manier om elkaar op een sportieve wijze weer te zien. Geen zin in werk achteraf? Geen zin in vrijwilligerswerk? Geen zorgen, wij regelen alles, echt alles!

ONZE COMPETITIES

Studenten & vrienden

Geen zin in al die verplichtingen en wedstrijden in het weekend met je vrienden en/of studiegenoten? Dan is de vrienden- en studenten voetbalcompetitie is ideaal voor jullie!

Vrouwen

Vrouwenvoetbal, het wordt steeds populairder. En begrijpelijk! Doe mee met je vriendinnen, studiegenoten en/of collega’s en wie weet word jij de nieuwe Lieke Martens!

Voetbalcompetitie

Bedrijven

Je medewerkers in beweging brengen of de teamspirit verbeteren? Vorm een team samen en doe mee aan de bedrijvencompetitie. Niet alleen handig om fit te blijven maar ook voor het netwerk!